[object Object]
[object Object] 3600 [object Object]
T.089 308 700
E.info@jurimex.be

Genk, Dieplaan 43 bus 53 - Uitstekend gelegen éénslaapkamer appartement in Genk centrum met garage € 147.500

Dieplaan 43/53, 3600 Genk
Ref: 1692
EPC: 479 kWh/m2/jaar

Genk - Dieplaan 43 bus 53 - Dit uitstekend gelegen appartement in het centrum van Genk bevindt zich op de vijfde verdieping van residentie Breughel. Dit goed onderhouden appartement met één slaapkamer heeft een oppervlakte van 66m2

Op vier minuten wandelen bereiken we alreeds het trein,- en busstation van Genk, hoewel bijna alle nodige voorzieningen zich zelfs nog korter bij de voordeur bevinden. Toch verplaatsen met de eigen wagen? Geen probleem! Wij bieden bij dit appartement ook een garage aan, deze zit alreeds mee inbegrepen in de vraagprijs.

Bij een bezoek aan het appartement valt meteen op hoe goed het onderhouden geweest is. De inrichting is echter wel gedateerd, en aangezien het EPC-label op E is vastgelegd zal er ook gerenoveerd moeten worden, er rust een renovatieverplichting op het appartement, binnen de 5 jaar na aankoop zal het label minstens D moeten krijgen. Dit heeft als groot voordeel dat het appartement nog volledig naar eigen smaak ingericht kan worden. Voor informatie betreffende de Vlaamse renovatiepremies helpen wij u graag verder. Nog goed nieuws is dat het appartement vrij van asbest is verklaard, renoveren kan dus al meteen in een veilige omgeving.

Korte omschrijving van de indeling: 
Bij het betreden van het appartement komen we terecht in een lange gang. Vanuit deze gang hebben we links meteen toegang tot de slaapkamer (13,75m2). Tegenover de slaapkamer hebben we een bergruimte (3,1m2). Op het einde van de gang hebben we nog drie deuren, van rechts naar links: badkamer met ligbad, lavabo, doorstromer, en aansluitingen wasmachine/droogkast (4,08m2). Het toilet (1,17m2), en tot slot de toegangsdeur naar de leefruimte. De leefruimte (23m2) krijgt veel natuurlijk lichtinval dankzij het raam aan de zijgevel, maar vooral door het groot raam aan de voorgevel van het gebouw. Dit raam loopt van bijna tot het plafond helemaal door tot aan de tegelvloer. Een deel van dit raam is een glazen deur, die toegang biedt tot het terras. Terug in de leefruimte, hebben we een toegangsdeur naar de keuken (4,85m2). Deze heeft ook een eigen raam aan de voorgevel. Tot slot is de keuken ook volledig geïnstalleerd. 

Ben je geprikkeld voor een bezichtiging? Neem dan snel contact op met ons kantoor!
Tot binnenkort. 

Naam
Immo Jurimex
E-mail
info@jurimex.be

Prijs
€ 147.500

EPC
479 kWh/m2/jaar
Label
epc waarde e
479 kWh/m2/jaar

Gemeenschappelijke delen

EPC ref.
20231207-0003052809-RES-1

Verdieping
5

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven

Laten we de kosten berekenen

false
1.5%
20 jaar
EUR/maand